Voorwaarden

Algemene voowaarden

Behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. U ontvangt een bevestiging van uw afspraak per e-mail. Ongeveer 2 dagen voor de afspraak ontvangt u een herinneringsmail. Bij verhindering kunt u de afspraak tot 48 uur van tevoren zonder kosten annuleren. Voor afspraken die minder dan 48 uur maar meer dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd,

 

wordt 50% van de geboekte afspraak in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur of bij afwezigheid zonder bericht worden de geboekte behandelingen volledig in rekening gebracht. Met het boeken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Loyalty Card

Bij elke besteding van € 10 ontvangt u een stempel. Over aanbiedingen, afgeprijsde artikelen, acties, abonnementen, kuren en cadeaubonnen worden geen stempels verstrekt. Met een volle Loyalty Card ontvangt u € 10 korting bij aankoop van producten. De Loyalty Card kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

Disclaimer

Op deze website getoonde informatie en prijzen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij behouden ons het recht voor, om zonder mededeling vooraf en op elk moment wijzigingen en correcties op de inhoud van deze website aan te kunnen brengen.