Bindweefselmassage als kuur

Bindweefsel

Bindweefsel is het “cement” dat jouw lichaam stevig houdt. Als je merkt dat je huid verslapt of slechter doorbloed is, kan een bindweefselmassage je gelaat weer steviger maken. Het verbetert je huidconditie, maakt rimpels minder zichtbaar en laat je huid stralen. Door de stevige massagegrepen worden de bindweefselcellen min of meer vervormd, waardoor de huid wordt aangezet tot vernieuwing met versteviging van je huid tot gevolg.

Behandeling

De behandeling werkt in kuurvorm als onderhoud maar kan ook éénmalig als je binnenkort bv een feestje hebt. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. De behandelfrequentie van de kuur is afhankelijk van je doelstelling en huidconditie, meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. Om het effect te onderhouden, wordt aanbevolen om vervolgens om de zes weken terug te komen voor een verzorgende gelaatsbehandeling incl. bindweefselmassage.

De bindweefselmassage duurt ong. 30 min. De behandeling is incl. reiniging van gelaat, hals en decolleté en wordt afgesloten met een 24-uurs crème.

Wil je de bindweefselmassage in kuurvorm direct boeken? Dit kan tijdens de openingstijden, helaas kun je de kuur niet online inplannen.