Over de salon

Even helemaal tot rust komen

Even helemaal tot rust komen, of uw huid een echte oppepper geven? Het kan allemaal bij Beauty by Bernique Schoonheidssalon, sinds januari 2016 gevestigd in Velserbroek.

Mijn naam is dus Bernique, ik ben een geboren en getogen Limburgse, maar woon al meer dan 30 jaar in het Westen van het land. Ik ben getrouwd met Willem en samen hebben we drie prachtige zonen. In mijn sfeervolle salon neem ik ruim de tijd voor mijn klanten. De behandeling begint met een kort gesprek. U kunt dan uw wensen kenbaar maken of we nemen samen uw behandelplan nog eens door. Er zijn diverse behandelingen mogelijk, met een kopje koffie of thee als afsluiting van de sessie.

Mijn passie is de verzorging van uw gelaat en uw algehele ontspanning. Daarom is er keuze uit wellness & huidverjongende en onstpannende & huidverbeterende gelaatsbehandelingen. Ook voor natuurlijke wimper- en wenkbrauwstyling bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik volg nog steeds met grote regelmaat scholingen en trainingen, in dit mooie vak ben ik nooit uitgeleerd. Ik werk op afspraak van maandag tot en met vrijdag, ook in de avonduren. U kunt via “Online afspraak maken” op deze website zelf uw behandeling(en) boeken, of bellen/Appen met 06 - 20 20 46 72.