Massages

MIjn verzorgende behandeling lijkt het meest op de klassieke behandeling zoals je die wellicht ergens anders gewend bent. Maar niets is wat het lijkt, bij mij zit er een heel uitgebreide massage bij inbegrepen, een massage zoals je die nergens anders krijgt!

Je kiest zelf welke massage jouw verzorgende behandeling compleet maakt:

Ontspannend

Dit is zonder twijfel de populairste massage onder mijn klanten. Van decolleté, schouders, nek, bovenarmen, hals, gelaat tot hoofd, álles komt uitgebreid aan bod. Ontspanning ten top, heerlijk lang en in de loop der jaren uit ervaring helemaal door mijzelf samengesteld.

 

Lomi lomi

Lomi Lomi, een super ontspannende massage uit Hawaii, waarbij ik met heel veel olie o.a. jouw gelaat, decolleté, hoofd, armen én rug masseer. Ontspanning 2.0, ik masseer met mijn handen én onderarmen. Een warme, liefdevolle massage, uitermate aangenaam in deze tijd!

 

Guasha

Guasha, een Aziatische massagevorm, heeft een ontspannend effect en is zeer heilzaam voor je huid. Het activeert de bloeddoorstroming en afvalstoffen worden actief afgevoerd. Je voorkomt er ontstekingen mee (bv puistjes), het zorgt voor een gezonde gloed en heeft een anti-aging effect. De massage wordt uitgevoerd met jade stenen en afgerond met een penseelmassage. Deze massage is zeker voor jou als je bewust in het leven staat en wilt werken aan je gezondheid en huidverbetering.

Shiatsu

Shiatsu is een ontspannende Japanse drukpuntenmassage met liftend effect. Met duimen, handpalmen, vinger(toppen) en mijn eigen lichaamsgewicht wordt druk gegeven. Met deze massage gaat jouw energie harmonieus stromen en komen lichaam en geest weer in balans. Jouw huid gaat er van stralen. Deze massage is zeker aan te raden als je nieuwsgierig bent en eens iets anders dan anders wilt ervaren.

Bindweefsel

Bindweefselmassage is een massage waarbij ik het dieper in jouw huid gelegen bindweefsel intensief masseer. Het is als een sportschool voor je huid. Eén keer trainen is fijn, maar met regelmaat trainen geeft veel meer resultaat! Wat sporten doet voor jouw lichaam, doet de bindweefselmassage voor je huid.