Even helemaal tot rust komen

Even helemaal tot rust komen, of uw huid een echte oppepper geven? Het kan allemaal bij Beauty by Bernique Schoonheidssalon, sinds januari 2016 gevestigd in het winkelcentrum van Velserbroek.

Mijn naam is dus Bernique, ik ben een geboren en getogen Limburgse, maar woon al meer dan 25 jaar in het Westen van het land. Ik ben getrouwd met Willem en samen hebben we drie prachtige zonen. In mijn sfeervolle salon neem ik ruim de tijd voor mijn klanten. De eerste behandeling begint met een kort kennismakingsgesprek. U kunt dan uw wensen kenbaar maken en ik leer u beter kennen, om zo precies te weten wat u en uw huid nodig hebben. Er zijn korte of langere behandelingen mogelijk, met een kopje koffie of thee als afsluiting van de sessie.

Mijn passie is de verzorging van uw gelaat en uw algehele ontspanning. Daarom is de keuze uit huidverzorgende gelaatsbehandelingen en huidverbeterende seizoensbehandelingen ook heel uitgebreid. Ook voor natuurlijke wimper- en wenkbrauwstyling bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik volg nog steeds met grote regelmaat scholingen en trainingen, in dit mooie vak ben ik nooit uitgeleerd. Ik werk op afspraak van maandag tot en met vrijdag, ook in de avonduren. U kunt via “Afspraak en contact” op deze website zelf uw behandeling(en) boeken, of bellen/Appen met 06- 20204672.

De bel en ingang van de salon zijn aan de achterzijde van Ster Bastion 105, aan de kant van de gratis parkeerplaatsen. Per openbaar vervoer is de salon goed bereikbaar met buslijn 3 en 73.