Jeugdbehandeling

De behandeling

Op onze huid zitten miljarden bacteriën. De meerderheid hiervan is goed en beschermt de huid. Er zijn echter ook slechte bacteriën. Als die de overhand krijgen, kunnen bij een overmatige talgproductie acné-symptomen zoals puistjes, mee-eters (zwarte puntjes) en ontstekingen ontstaan.

De Jeugd (acné) behandeling is een weldaad voor deze onzuivere huid. Tijdens de behandeling ligt de nadruk uiteraard op het veilig en zorgvuldig weghalen van je onzuiverheden. De huidonzuiverheden worden door het masker ook nog bij de bron aangepakt. Als je regelmatig komt voor een Jeugd (acné) behandeling en ook thuis jouw huid ook goed verzorgt, zie je ook resultaat!

Deze jeugd(acné) behandeling bestaat uit:

  • oppervlakte reiniging van gelaat, hals en decolleté
  • enzym peeling
  • verwijderen onzuiverheden
  • diepreinigend masker
  • 24-uurs crème

Wil je deze Jeugd (acné) behandeling direct boeken? Dit kan tijdens de openingstijden, maar je kunt ook makkelijk online een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt.

Deze behandeling wordt uitgevoerd met de gelaatsverbeterende producten van Belletrice.

Uiteraard bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je een gelaatsbehandeling laat doen. Afhankelijk van je huidconditie is het advies zo tussen de 4 en 6 weken een Youth behandeling te doen.