Jade

De Jade massage dankt zijn naam aan de Jadestenen die gebruikt worden bij deze ontspannende & activerende massage van gelaat, hals en decolleté.

Deze massage is gebaseerd op een combinatie van twee Oosterse massagevormen: Guasha en Dien Cham. Guasha heeft haar wortels in de Chinese geneeskunde. Het betekent (de ziekte eruit) schrapen en is zeer heilzaam voor de huid. Het “schrapen” is niet pijnlijk maar wordt juist als prettig en ontspannend ervaren. Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop, zodat afvalstoffen actief worden afgevoerd. Dien Cham is een reflexzonemassage, ontwikkeld door een team van artsen uit Vietnam. Het is een geweldige methode om een gezond energieniveau te bereiken en zonder moeite te ontspannen.

Deze uitgebreide gelaatsbehandeling bestaat uit:

  • oppervlakte reiniging van gelaat, hals en decolleté
  • wenkbrauwen modelleren
  • peeling
  • verwijderen onzuiverheden
  • Jade massage
  • verzorgend masker
  • 24-uurs crème

 

Wil je deze Jade behandeling direct boeken? Dit kan tijdens de openingstijden maar je kunt ook makkelijk online een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt.

Deze behandeling wordt uitgevoerd met de gelaatsverbeterende producten van Belletrice.

Indien gewenst kan deze gelaatsbehandeling worden uitgebreid met diverse korte behandelingen: verven van de wenkbrauwen, verven van de wimpers, suikerontharing van bovenlip en/of kin/hals, extra oogvliesmakser, decolletébehandeling of ampul. Wil je deze behandeling heel ontspannen beginnen, dan kun je eerst nog voor een rugmassage kiezen.

Uiteraard bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je een gelaatsbehandeling laat doen. Afhankelijk van je huidconditie is het advies zo tussen de 6 en 8 weken een behandeling te doen. Want buiten dat de behandeling goed voor je huid is, is dit ook een moment voor jezelf. Een moment waarop niets moet en je jezelf lekker kunt en mág ontspannen. Als je regelmatig komt voor een behandeling en ook thuis jouw huid goed verzorgt, zie je ook sneller resultaat!