Boost

Tijdens de Boost gelaatsbehandeling krijg je een cosmetische bindweefselmassage van gelaat, hals en decolleté. Bindweefsel is het “cement” dat jouw lichaam stevig houdt. Als je merkt dat je huid verslapt of slechter doorbloed is, kan een bindweefselmassage je gelaat weer steviger maken. Het verbetert je huidconditie, maakt rimpels minder zichtbaar en laat je huid stralen. Door de stevige massagegrepen worden de bindweefselcellen min of meer vervormd, waardoor de huid wordt aangezet tot vernieuwing met versteviging van je huid tot gevolg.

Deze uitgebreide gelaatsbehandeling bestaat uit:

  • oppervlakte reiniging van gelaat, hals en decolleté
  • wenkbrauwen verven en modelleren
  • enzym peeling
  • verwijderen onzuiverheden
  • cosmetische bindweefselmassage van gelaat, hals en decolleté
  • oppeppend masker
  • 24-uurs crème

 

Wil je deze Boost (Plus) behandeling direct boeken? Dit kan tijdens de openingstijden maar je kunt ook makkelijk online een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt.

Tijdens de “Boost Plus” gelaatsbehandeling is de cosmetische bindweefselmassage extra lang. Zo is deze behandeling ook mooi in te passen in de bindweefselmassage in kuurvorm.

Deze behandeling wordt uitgevoerd met de gelaatsverbeterende producten van Belletrice.

 

Indien gewenst kan deze gelaatsbehandeling worden uitgebreid met diverse korte behandelingen: verven van de wimpers, suikerontharing van bovenlip en/of kin/hals, extra oogvliesmakser, decolletébehandeling of ampul. Wil je deze behandeling heel ontspannen beginnen, dan kun je eerst nog voor een rugmassage kiezen

Uiteraard bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je een gelaatsbehandeling laat doen. Afhankelijk van je huidconditie is het advies zo tussen de 4 en 6 weken een Boost (Plus) behandeling te doen. Want buiten dat de behandeling goed voor je huid is, is dit ook een moment voor jezelf. 

Een moment waarop niets moet en je jezelf lekker kunt en mág ontspannen. Als je regelmatig komt voor een behandeling en ook thuis jouw huid goed verzorgt, zie je ook sneller resultaat!