shutterstock_234641545

De Comfort gelaatsbehandeling is vooral verzorgend, maar ook ontspannend. De essentie van de huidverzorging staat centraal. Je huid krijgt een heerlijke reiniging en een zachte peeling zal de dode huidcellen laten verdwijnen. Mocht je mee-etertjes en/of gerstekorreltjes hebben, dan worden deze uiteraard verwijderd.  Deze behandeling voedt, hydrateert, zuivert en verfrist je huid. Uiteraard wordt alles afgestemd op je huidtype.

Deze complete gelaatsbehandeling bestaat uit:

  • oppervlakte reiniging van gelaat, hals en decolleté
  • wenkbrauwen modelleren
  • peeling
  • verwijderen onzuiverheden
  • verzorgend masker
  • 24-uurs crème

Deze behandeling wordt uitgevoerd met de gelaatsverbeterende producten van Belletrice.

Indien gewenst kan deze gelaatsbehandeling worden uitgebreid met diverse korte behandelingen: verven van de wenkbrauwen, verven van de wimpers, sugarwaxen van bovenlip en/of kin/hals of hele gelaat.

Uiteraard bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je een gelaatsbehandeling laat doen. Afhankelijk van je huidconditie is het advies zo tussen de 6 en 8 weken een behandeling te doen. Want buiten dat de behandeling goed voor je huid is, is dit ook een moment voor jezelf. Een moment waarop niets moet en je jezelf lekker kunt en mág ontspannen. Als je regelmatig komt voor een behandeling en ook thuis jouw huid goed verzorgt, zie je ook sneller resultaat!

Wil je deze Comfort behandeling direct boeken? Dit kan tijdens de openingstijden maar je kunt ook makkelijk online een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt.